Geron – Ari Liimatainen Äly etsii, mutta sydän löytää

Kaikki blogit puheenaiheesta Pappi

Itseaiheutettu naispappeuden alennustila

Kun vuonna 1517 evijärveläinen pientilallinen ja mentalisti Martti Lutteri naulasi 95 kuuluisaa teesiään myös kirkkorakennuksen tehtävää toimittaneen All Saints rubgyjoukkueen kerhotilan oveen Saksan Wittenbergissä (urbaani legenda), tuli hän alustaneeksi uuden kristillisen kirkkokunnan synnyn, luterilaisuuden. Luterilaisuudesta tuli, ja on sitä edelleen, edistyksellisin uskonto maailmassa.

Katso kun rabbi, pappi ja ateisti nauttivat kannabiksesta ja puhuvat uskonnosta

https://

The Huffington post:

Watch A Priest, Rabbi And Atheist Smoke Weed And Talk Religion

 

Mielenkiintoinen video. Kertoo paljon, että suhtautuminen kannabikseen muuttuu ja siitä tulee hyväksyttävää.

Kannabiksen takia ei pidä rangaista ihmisiä. 

Koska Suomessa, uskalletaan tunnustaa, että kannabis on hyvin harmiton päihde?

 

Yksi pappi vs. 147 opiskelijaa

Uuden Suomen uutisointi on härskiä. Vasta eilenkö, siis tiistaina 26.7.2016 ISIS ja islamistiterroristit ylipäätään julistivat sodan kristinuskoa vastaan - vasta sittenkö tämä sota tuli julistetuksi, kun ensimmäinen eurooppalainen pappi joutui Euroopan maaperällä islamistiterrorien tappamaksi.

Uskontokunnalla henkilörekisteri Suomessa

Jos haluat rajat kiinni ja maahanmuuttajat pois, kerro heille, että jopa kaksi kolmannesta suomalaisista on yhdessä ja samassa henkilötietojen keräysrekisterissä.

Kerro maahanmuuttajille, passilla tai ilman, että Suomessa on hyvin tiukka tietosuojalaki. Ihmisten nimien, osoitteiden, syntymäaikojen, sormenjälkien, perhetaustojen tai minkään muunkaan perusteella Suomessa ei saa koota nimilistoja tai mitään muutakaan kansallista rekisteriä. Suomessa yksityistietoja varjellaan tarkasti.

Julkaise syötteitä